ווק סיני פריט חובה למטבח לא רק של מסעדות סיניות!
באופן מוטעה אנשים חושבים שבאמצעות מחבת ווק ניתן לבשל רק מאכלים סינים או מאכלים שהמקור שלהם הוא במטבח האסייתי. למעשה ניתן לבשל גם מאכלים מזרח תיכוניים, איטלקיים או מאכלים מכל מטבח אחר באמצעות ווק. ווק סיני הוא שם כולל למחבת ווק שיכולה להיות שימושית מאוד עבור מגוון רחב של בתי קפה ומסעדות. באמצעות הווק הסיני אנחנו יכולים להכין מנות של עוף ודך שצלויות בשמן עמוק. באמצעות ווק אנחנו יכולים לבשל גם מגוון רחב של פסטות מפנקות כמו פסטות עם בטטה או פסטות ברוטב שמנת פטריות או ברוטב עגבניות חריף.
מה אפשר לבשל עליו?
מבערי ווק הם פריט שיכול לאפשר לנו לבשל יותר בקלות עם ווק סיני. כאשר אנחנו מבשלים עם מחבת ווק אנחנו יכולים לבשל מה שאנחנו רוצים. בדרך כלל נהוג להשתמש בווק בשביל בישול של מאכלים שצריכים חום גבוה והרבה שמן. כך למשל ניתן לבשל עם הווק מאכלים כמו אגרולים, בשר מוקפץ, פסטות, מאפים שונים שדורשים טיגון בשמן עמוק ואפילו שניצלים או רצועות חזה עוף. באמצעות הווק אנחנו יכולים להכין גם רטבים שונים למנות שונות. אנחנו יכולים להכין רטבים כמו למשל רוטב עגבניות, רוטב פטריות, רוטב של ערמונים או רוטב שהבסיס שלו הוא קישואים או ארטישוק. השקעה בווק איכותי למטבח שלנו יכולה לאפשר לנו להכין ללקוחות המסעדה שלנו מגוון רחב מאוד של מאכלים מפנקים שיגרמו להם לחזור ולבקר במסעדה שלנו באירועים מיוחדים או סתם בשביל לצאת ביום שישי בערב.
ייעול דרכי הבישול שלנו עם ווק סיני
ווק סיני יכול להפוך את דרכי הבישול במסעדה שלנו ליעילות יותר. בשביל שכל מסעדה תוכל להיות מסעדה רווחית עליה לפעול בצורה יעילה הן ברמת השירות והן ברמת בישול המנות במטבח. כדאי לנו מאוד להשקיע בציוד הבישול שיש במטבח של המסעדה שלנו. אנחנו יכולים להפוך את המסעדה שלנו למסעדה הרבה יותר איכותית ונעימה עבור הלקוחות שלנו אם נגיש להם את המנות שהזמינו מהר ככל הניתן. כאשר אנחנו מבשלים עם ווק אנחנו יכולים לבשל כל מנה תוך זמן קצר יותר – ואז זמן ההמתנה של הלקוחות שלנו מתקצר. אם נגיש לכל סועד במסעדה שלנו מנה תוך זמן קצר ובאיכות טעמים גבוה מאוד אז הוא ייהנה יותר וכך התדמית והעסקים של המסעדה שלנו יהיו טובים יותר.