איך בישול עם ווק משפר כל מנה של מקופץ?
מנות מוקפצות יכולות להיות מנות פריכות מאוד וטעימות מאוד. כל היופי במנות מוקפצות הוא הטריות והרעננות שלהן. באופן די מפתיע קל מאוד להרוס את הרעננות של מנות אלו על ידי בישול לא נכון שלהן. בשביל לבשל מנות מוקפצות טעימות וטריות כדאי לנו לבשל אותן עם ווק. מחבת ווק היא מחבת שנועדה במיוחד לבישול של מנות מוקפצות. באמצעות מחבת זו אנחנו יכולים לבשל שלל מנות רחב מאוד. ככל שתפריט המסעדה שלנו יהיה תפריט עשיר יותר במגוון רחב יותר של טעמים כך האורחים שיבואו למסעדה שלנו ייהנו יותר מהביקור שלהם. אנחנו יכולים באמצעות מחבת הווק לבשל במטבח המסעדה שלנו מנות של נודלס עם בוטנים ובקר או מנה של עוף עם רוטב סויה וגזר. בישול בווק מתאים מאוד לבישול של סוגי בשר ודגים שונים וכל סוגי הירקות שניתן לעלות על הדעת.
ווק – פריט חובה לכל מטבח של מסעדה או בית קפה
מבערים ל-Wok יכולים לאפשר לנו לשפר מאוד את איכות ביצועי הבישול של המטבח שלנו. מבערים לווק ובכלל ווק מהווים פריט חובה במטבח של כל בית קפה או מסעדה. ברוב בתי הקפה והמסעדות בארץ (וגם בעולם) נהוג להגיש מנות מוקפצות של עוף, גבינה או דגים. כמובן שניתן להגיש גם מנות מוקפצות של נודלס, אורז או ירקות. סוד הבישול בווק הוא העובדה שניתן לבשל בו בשמן מבלי השמנה תהיה מלאה בשמן ולא טעימה. ניתן לבשל בווק בטמפרטורות גבוהות מאוד מבלי שהמחבת או האוכל שיש עליה ישרפו.
לא רק לבישול אסייתי…
ווק יכול להתאים מאוד לכל סוגי הבישול ולא רק לבישול אסייתי. אם אנחנו מנהלים מסעדה איטלקית למשל אנחנו חייבים שיהיה לנו מחבת ווק איכותית. באמצעות הבישול בווק נוכל להוציא לסועדים במסעדה שלנו מנות טריות יותר של פסטה. כאשר מבשלים פסטה חייבים שהיא תהיה חמה וטרייה ובווק קל מאוד להכין פסטה טרייה תוך זמן בישול קצר יחסית. השקעה בסוגי המחבתות והסירים שיש במטבח של בית הקפה והמסעדה שלנו יוכלו לאפשר לנו לשפר מאוד את זמני השירות שלנו ואת איכות השירות. ככל שהמטבח שלנו יהיה מקצועי יותר כך איכות המזון שלנו תהיה טובה יותר והלקוחות של המסעדה שלנו ייהנו יותר בכל ביקור שלהם. הבישול בווק גם מקפיץ את הטעמים של המנות לגבהים אחרים וגם מקצר את זמן הבישול שלהן.